9 maj 2012

Detta är läget framöver

Jag tycker att det är jätte kul att blogga och allt sånt men just nu så känner jag ingen glädje och inspiration till det. Vet inte vad jag ska skriva om för att det ska bli intressant för er att läsa och på senaste har jag bara lagt upp bilder med rubrik för att hålla det lite aktivt här men det funkar inte så. Jag hade själv inte haft intresse av att läsa en blogg utan någon specifikt innehåll, så jag förstår.
Konstigt nog är statistiken den samma och inget har förändrats särskilt mycket fast att uppdateringen är -0!
Jag driver denna bloggen för att bolla tankar med er men även för att dokumentera mitt liv för att senare i livet kunna gå tillbaka och läsa, som en dagbok. Skriva vad som händer lixom.

Tänkte därför nu att jag bara ska publicera inlägg när jag känner för det som jag vill dokumentera här som utgivna. Annars tänker jag skriva inlägg för att lägga i utkast, inlägg och texten som jag känner inte passar till att publicera just nu men som jag endån vill skriva. Dem kommer ligga i utkast och sen om jag känner för det kan jag publicera.
Därmed kommer jag inte att vara särskilt aktiv här, men jag kommer att vara aktiv i mitt utkast med väntand inlägg, fast ni kan inte se dem ju.
Så kommer det bli eftersom att det blir bäst så helt enkelt. ;) Sorry, men så är det. En del deepshit inlägg kommer ligga i utkastet och publiceras när jag känner för det- kanske direkt, kanske om en vecka, kanske nästa år, kanske aldrig..

Är ni sugna på att fortsätta följa mig och vad som händer i mitt liv, hur det går med hästarna osv, hör av dig, lämna en kommentar på detta inlgget, så hör jag av mig tillbaka! <3

Kram, // Isabel