15 juni 2012

Dagens tillkännagivande

Jag längan enormt tills jag går ut 9an och sen börjar gymnasiet!
Vet inte varför jag längtar till gymnasiet men känns som att det kommer bli roligare där, man kan själv välja en linje som passar just mig bra och man kan välja lite mer själv lixom.
Just nu vill jag gå hästhållning med profil ridning. Tycker det är synd att det inte finns djursjukvård med ridning... :/
Annars är det ju hästhållning med djursjukvård men vill verkligen ha dem här extra ridpassen på min linje oxå!
Någon naturvetenskapslinje går fet bort just nu - matte, kemi, biologi & fysik, nej tack, det räcker med sånt trams nu!

Men ja, 2 år kvar till gymnasiet, så kan börja tänka mer på det nästa höst, när jag börjar nian. ;)

Sitting on a playground

With my brother

Hallu

Drar mot daddy cool!

13 juni 2012

Home again

Nu är jag hemma från en lång dag i stallet. Har mest bara gått och strosat runder, varit med underbara vänner och myst med hästarna.
Imorgon blir det lektion för mig och eftersom att det är sista gången på denna terminen så ska vi ha duellhoppning. :) hästarna blir alltid så taggade då, så det är kul!

Nu väntar duschen (y)

App- Countdown

Visste att Linn Olsson hade en app där hon räknade ner till sin 18-årsdag, där det räknade ner med dagar, timmar, minuter & sekunder. Inte den vanliga som alla har som heter typ "big day" där dem bara räknar dagar. Jag fråga Linn vad appen heter och fick svaret, Countdown. :)
Tycker denna är jätte bra och rolig eftersom man kan ställa in datum då och vilken tid grejen som man räknar ner till händer och den räknar då till och med sekunder!
Tips om ni har något att räkna ner till ! :)

12 juni 2012

8 DAYS LEFT

SOMMARLOV!

Nu är det faktiskt sommarlov!
Känns inte som det. Mamma skulle på möte till halv 7 idag, så fråga hon om vi skulle göra något efter det. Tänkte direkt att det hinner vi ju inte om man ska hinna äta, duscha och allt sånt på kvällen för att lägga sig i tid, seeeen, så kom jag på att jag är ledig imorgon och över 2 månader framåt! ;D

Uppdatering blir kass idag, sorry.

Tagga avslutning idag

Har inte riktigt förstått ännu att det faktiskt är skolavslutning idag! Har lite svårt att förstå det.. Mitt sommarlov börjar om bara några timmar! :D
Sen är man ledig i 2 månader och har Felix i 1,5 månad! Hämtar han om 8 dagar - 4+4, 2+6, 1+7, 5+3 - OMG!!! :D

11 juni 2012

Nya naglar

Visar upp det inhandlade

Förlåt, för att jag tuggar tuggummi - oförskämt, *skäms*
Videon blev för lång för videofy så jag fick klippa den, men visade upp nästan allt i videon.
Det som inte kom med i videon:

  • läderbalsam (sprutflaska)
 


// Isabel

Avslutningsoutfit

Man behöver inte göra det så himla svårt för sig. Jag är ganska enkel när det gäller kläder, är inte den som bryr mig om jag har märkeskläder eller så, utan kan lätt gå och handla på standard H&M, lindex, gina tricot osv. Men det är klart jag bryr mig om vad jag har på mig, det är inte det, det ska lixom se bra, "normalt" ut och det ska vara bekvämt, men samtidigt så är jag inte så värst noga, asså förstår ni? haha, krånglig förklaring dedär. ;) 
Detta tänkte jag iaf ha imorgon, kanske inte dem svarta tightsen men det andra. Håret fixas lite snyggare än bara det vanliga, lite smink i facet och ett leende på läpparna. Plane and simple, just that!

// Isabel

Snabbis snack



// Isabel

9 DAYS LEFT


// Isabel

On tha beach!

10 juni 2012

Zzzzzz

Sätter mobilen på laddning, puffar till kudden och säger godnatt med ett leende på läpparna.
Sista söndagen innan sommarlovet, känns fint!
Jag slutar skolan på tisdag, gör ni oxå det? Eller vilken dag slutar just du skolan? :)
Godnatt alla fina läsare, gillar er oerhört mkt! ♥

Strandhäng

Imorgon ska dagen med skolan spenderas nere på stranden, spela beachvolleyboll mot lärarna bla.
Vill inte spela, tycker det är bläää...
Haha, hoppas det regnar för då kan dem absolut inte tvinga oss att spela, fast det kan dem inte göra även om det inte regnar.. Aja, vi får se.

Är i alla fall mysigt att vara med goa kompisar nere på stranden och latja runder. <3
Imorgon tänkte jag visa mina avslutningskläder till skolavslutningen på tisdag. :) Slutar 7an, börjar 8an, ett steg närmre gymnasiet, ett steg längre ifrån dem saknade åren från dagis fram till typ 3an.
Saknar faktiskt dem roliga, lätta, underbara åren! <3 När man tänker tillbaka så var precis ALLT roligt då och man önskar att man hade dem lektionerna nu, då man kunde ägna 1,5 timme till att sitta med ett skrivstilshäfte och träna som man då tyckte var pest och pina. ;)

Gamla, goda tider de där :)

(min katt som har hårat ner filten på bilden;)

Idag är en bra dag!

Känner mig glad, stark och hoppfull inombords idag. Vissa dagar syns ur detta perspektivet, allt är positivt och vänds till det bra! Tänker på vad som kommer härnäst på ett lyckat sätt och funderar vad man vill göra och satsa på, och vad man inte ska göra, vad man ska prioritera och vad man ska hålla utanför.
Vissa dagar syns ur det tråkiga, gråa och rätt negativa dragen, perspektiven. Försöker att tänka på dem positiva dagarna när man känner sig trött och batteriet inte alls är färdigladdat under natten som varit.
Gäller att ta tag och bestämma sig ibland. Vill vara duktig hela tiden, göra rätt, ta kloka beslut. Aldrig får man vara lite outstanding för nepp, då är det ajabaja, bara efter tanken på att vara lite crazy, göra crazy stuff.
Påminna sig själv om att man har hela livet framför sig, testa, GÖR saker och tänk! Eller kanske inte. Tänk inte, det är då det blir grått och trist, allt är inom dem vanliga, säkra väggarna och inget blir just det där lilla extra OUTSTANDING, det som uppmärksammas lite extra. Det där som gick och tisslades och tasslades om, "du, hörde du att hon, han, hon, hon och dem tänkte hitta på det och det nästa vecka och dem säger si, så, dittan och dattan. Hur knäpp får man bli?"
NEJ! Riv murarna och dem där oerhört kontrollerade normerna!

Ni tänker då... "normalt tänk den här cheyen har, jao," Sen tänker ni efter och kommer på att ni håller med, börjar tänka efter på vad jag egentligen precis har skrivit, här, på MIN blogg, där jag kan skriva vad jag vill för att nå ut till andra personer och dela med mig.
Vet ni? Det kallad PROVOCERA!
Mina tankar får er att tänka efter. Vissa gillar det, vissa inte.
Vissa av er, "ooh, shit va coolt sätt att tänka, asså jag håller med helt, jag ska vara lite mer som hon säger, outstanding!".
Vissa, "herregud, vad ska det bli av henne/dem!?"

Till dem som håller med mig-
Va knasig, lev, gå ut i korsningen och välj vilken väg du ska fortsätta följa!

Men jag lovar, man kan va sån som jag beskriver men fortfarande hålla sig till den duktiga, ordentliga typen av person oxå.
En av mina fastrar påminner mig ibland om att jag faktiskt inte är så gammal egentligen, jag är faktiskt bara 13, och när jag tänker på det så känner jag mig stark och väldigt vuxen. Jag kanske inte är denna helt vilda typen av 13:åring, utan är mer vuxen och ordentlig i mitt sätt att vara och tänka.

En sak att hålla i minnet.
Remember
-Young, wild and free -

' direkt ur hjärnan på mig, 13 år gammal '
// Isabel

10 DAYS LEFT

Påväg till stallet för att...

vara med och inviga den nya ovalbanan i skogen. Kul? Ja, det vet jag inte riktigt, vi får väl se? ;) ska se om jag kan klicka lite bilder oxå om det händer något kul där! ;)
Ikväll åker jag till djursjukhuset för "prao". Alltid kul att hjälpa till och nu är där übersöta föl oxå! :) Lite lyx endån att bara få komma dit sådär ibland och dessutom hjälpa till, det är inte alla som får det.
Nu ska jag gå i typ en kvart, till ovalbanan... Puss

Today's

Nya tröjan från igår - älskart!

9 juni 2012

Vart på Ullared

Dagen spenderades på Ullared. Köpte allt möjligt med ville dit speciellt för att få på hästavdelningen och lulla. Skulle kunna gå där i timmar och plocka och kolla. Blev i alla fall lite allmänt behövligt inhandlat.

Gjort eget schabrak!!

På syslöjden har jag tagit och gjort ett eget schabrak! :) riktigt kul att göra en sådan sak måste jag säga. Lite mer avancerat och som man faktiskt kan ha användning för efter man har gjort det. Ska testa det på Felix när jag har hämtat honom. Själv blev jag riktigt nöjd faktiskt, för att ha gjort det helt själv, inte köpt.
Till alla som blir sugna på att göra ett eget - SHOOT, fast gör det inte om du har kort om tid eller bara bara sådär 3-4 lektioner kvar, det tar TID, mkt längre än vad jag trodde! Men det är kul att se resultatet iaf. ;)

11 DAYS LEFT

(uppdateringen blir lite mer normal när jag har hämtat felixo)

7 juni 2012

Bilder från hoppass på fältet


Med fina, 6 åriga Jackson. Han är inte så gammal och är inte fullt utbildad ännu. Han har precis lärt sig att rygga, hihi. :) Men han är fullt så rolig att rida och har en vilja att lära sig!





Förlåt för att bilderna är små, men om jag förstorar dem så blir dem nästintill censurerade. Bilderna är klickbara.  
// Isabel

Nytt

Gamla 
Nya
Lite förändringar i texten, dem flesta av bilderna är utbytta mot nya bilder. Kommer förmodligen ny efter sommaren igen, men denna blir det just nu. ;)
(kommer tidsinställt inlägg lite senare, i'm on the road again!)
// Isabel

Ny header?

Känns lite som att det är dax för en ny header. Samma design fast med andra bilder bara. Jag rider inte ens hästarna på bilderna mer, förutom Jackson och Felix som är längst ner mot mitten. Den andra gråa är såld sen över ett år tillbaka och den lilla vita är b-ponny och jag är allt för stor för honom, tyvärr, underbara lilla ponny <3 :/

Är endån hemma idag ett tag till innan jag drar till stallet så ska sätta mig och klura lite på en ny header, eller ja, nya bilder i den iaf. ;)


Sista dagarna, sommarlov och Felixo


Nu tänkte jag att jag ska försöka komma igång här igen, hitta tillbaka och hitta inspiration till bättre och intressanta inlägg. Torsdag idag och jag är hemma idag från skolan eftersom att jag har kräkt för 1 dag sen och är helt slut i kroppen. Anledningen till detta vet jag inte.. :/ Imorgon är det fredag och då är det skola förhoppningsvis och stallet på morgonen och rida. Senare på fredagen är det studentfest för min faster och på lördag bär det av till ullared <3 som vi egentligen skulle till igår men det blev ju inte av eftersom att jag är dålig. Söndag händer inget speciellt förrns på kvällen då jag och mamma ska till djursjukhuset på "prao" hos mammas kompis och hjälpa till lite där. Hon jobbar på stordjursavdelningen med hästarna, så det är riktigt kul att vara där och hjälpa till och lära sig. :)

Måndag, klassen är på stranden för att slå lärarna i beachvolleyboll, förhoppningsvis. ;) Och halv ett på tisdagen är det faktiskt, tro det eller ej - skolavslutning! *lycklig tjej*

Kort och lätt sammanfattning av dagarna fram till sommarlovets början. 
Den 20:de, om 13 dagar hämtar jag "hem" min lilla polle, Felix, eller som jag kallar honom, Felixo. Ni som hängde med sen innan min bloggpaus vet vem han är. :)



Kom att tänka på det nu när jag la in bilderna, men kolla skillnaden på hans päls! Jämför bild 1 & 2 med sista bilden. Kärlek till fin sommarpäls på bild 1 och 2. <3 

Ni kommer följa oss här under hela sommaren med filmer, bilder och massa photoshoots! :)
Detta va ett komma igång inlägg och jag ska göra så gott jag kan för att verkligen komma på banan igen. 

Senare idag blir det ridning, ska göra så mycket jag orkar. ;)
Hörs 
// Isabel