14 april 2011

Ridpasset

Hemma nu igen, eller kom hem för ett typ 2 och en halv timme sen. Mamma fick inga bra bilder, alla blev suddiga så tyvärr blev det inga bilder... :(

Vi började med att vi skrittade ut i "skogen"  i ungefär 10min, som uppvärming. Redan där var Mickey fin och jobbade på bra! När vi sen kom in i ridhuset igen så började vi trava och "jogga" igång dem. Har känndes jätte fin, framåt och hade bra bjudning framåt. Vi travade på a och c volter, och så växlade vi med att rida på fyrkanten ibland och bytte volt och varv lite då och då. Han var fin och mjuk i munnen där oxå. 
Vi började med galopp arbeter, gjorde många övergångar till trav, ny galoppfattning, jobbade på volterna och växlade med att rida på fyrkanten och in på volterna igen. Det blev mycket galopparbete och han blev riktigt, riktigt fin i slutet. Han gick bra hela tiden men var riktigt fin på slutet och man kännde att han jobbade framåt-neråt och inte bara böjde på nacken för att vara duktig utan att han ärligt gick i form. Travade av i en låg form och skrittade av sen.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera mina inlägg i den här rutan. :)
Behandla andra så som du vill bli behandlad själv!